DATINGTIP: WARMETRUIENDAG MET JE GROTE LIEFDE!

door mieke
0 comment
liefde onder warme deken met warme trui aan

WARME TRUIENDAG, DOE JIJ MEE? NIET ALLEEN GOED VOOR HET MILIEU, MAAR OOK VOOR DE LIEFDE!

Liefde ontvangen, dat wil jij natuurlijk ook. Dat kan komende vrijdag! Dan is het namelijk Warmetruiendag! Ken jij deze speciale dag al? Of heb je geen idee wat dit inhoudt? De Warmetruiendag wordt vanaf 2013 ieder jaar georganiseerd door Greenchoice en het Klimaatverbond (op of rond 16 februari). Het is een nationale energiebesparende actie, waarbij deelnemers wordt gevraagd om de thermostaat minimaal 1 graad lager te zetten. Per graad bespaar je namelijk al 6% energie! De warme trui staat symbool voor wat wij als mensen zélf kunnen doen aan vermindering van de uitstoot van broeikasgassen. Dat is natuurlijk een geweldig doel! Maar, weet je wat ook heel mooi is? Door mee te doen aan de Warmetruiendag kun je ook nog eens extra liefde ontvangen. Hoe? Lees verder!

HOE ONTVANG JE MEER LIEFDE OP WARMETRUIENDAG?

Doe mee aan de actie van warmetruiendag. Zet je verwarming niet de minimale 1 graad lager, maar zet hem helemaal niet aan. Dan bespaar je dus nóg meer energie dan de hierboven beschreven 6%. Maar je krijgt er nog iets voor en dat is namelijk een dag vol liefde! Hoe creëer je dat? Nou, dat is helemaal niet zo moeilijk. Trek je warme trui aan, drink warme chocolademelk, steek ’s avonds kaarsjes aan, eet een warm erwtensoepje… en kruip lekker dicht tegen elkaar aan onder een dekentje! Dat is toch heerlijk genieten! Wil je nog meer warmte en liefde ontvangen? Zet voordat je partner thuiskomt alle deuren tegen elkaar open, zodat het écht ijs en ijskoud is! Wedden dat jouw geliefde binnen mum van tijd superdicht tegen jou aan onder het dekentje ligt!

OOK MEEDOEN?


Heb jij besloten om ook mee te gaan doen? Ga dan naar de speciale website van Warmetruiendag. Hier kun je je aanmelden als deelnemer. Ben jij super enthousiast geworden? Bekijk dan eens op de site wat je nog meer kunt doen om ook anderen enthousiast te maken. Hoe meer mensen er meedoen hoe meer energie wij kunnen besparen en… hoe meer liefde wij zullen ontvangen !)

Related Articles