SLA JE PARTNER HARD MAAR LIEFDEVOL OP INTERNATIONALE KUSSENGEVECHTSDAG

door mieke
0 comment
kussengevecht

VOEL DE VERBONDENHEID MET JE PARTNER IN EEN KUSSENGEVECHT!

Verbondenheid voelen met je partner, met andere geliefden en met alle mensen om je heen, dat willen we toch allemaal. Dan voel je je voor even niet zo alleen, ben je met z’n allen écht samen en kun je de hele wereld aan! Kan dat dan? Ja, dat kan, op de speciale Internationale Kussengevechtsdag die (ieder jaar) op 3 april plaatsvindt. Wat houdt het in? Meppen met kussen op een groot plein. Niet te hard, maar ook niet te zacht: de veren moeten in het rond vliegen, want dat geeft het magische gevoel, alsof je je in de wolken bevindt. Wil jij ook verbondenheid en heel veel lol beleven? Doe dan mee!

INTERNATIONALE KUSSENGEVECHTSDAG

Als je een artikel schrijft, dan ga je op zoek naar informatie. Maar vreemd genoeg is er nauwelijks informatie te vinden over Internationale Kussengevechtsdag. Er staan wel heel veel mooie plaatjes op het internet van pret makende, dwaze, gierende mensen op grote pleinen. Blijkbaar gaat het bij dit feest om de ervaring, om de lol die je eraan beleefd en de verbondenheid die je voelt. Je moet het dus gewoon zelf gaan beleven om te weten wat het is en waarom je het doet!

WAAR WORDEN DE KUSSENGEVECHTEN GEHOUDEN?

Ga jij ervoor: voor de verbondenheid, voor de lol, voor het feest of het spel? Even lekker aan niks denken en opgaan in het hier en nu, in elkaar.  Waar doe je dat? Op de dam in Amsterdam. Ook in andere grote steden vinden de gevechten plaats, onder anderen in Berlijn, Londen, Parijs, Hong Kong en New York. Vergeet niet een groot dons kussen mee te nemen. Aankleden is niet noodzakelijk: je bent in je pyjama welkom. Heb jij niet zo’n zin om te reizen of om de drukte op te zoeken? Dan is een knus kussengevecht thuis met jouw geliefde wellicht een idee! Je zult meer verbondenheid voelen dan ooit. En ook samen lachen is gezond. Lees daarover binnenkort op onze website het artikel ‘Humor is gezond, ook in je relatie!’.

 

Related Articles