VREEMDGAAN OP NETFLIX…

door mieke
0 comment
vreemdgaan Netflix

DE NIEUWSTE VORM VAN VREEMDGAAN IS NETFLIX CHEATING; HEB JIJ HET AL GEDAAN?

Vreemdgaan met een andere geliefde, dat gebeurt veel. Maar Netflix cheating, de allernieuwste vorm van vreemdgaan, komt nog veel vaker voor. Je zult je vast en zeker afvragen waar dit over gaat… Netflix Cheating is het stiekem op de playknop drukken wanneer jouw geliefde niet thuis is, zodat jij  vooruit loopt op de Netflix serie die jullie samen kijken (heel stout hoor!)

NEDERLANDERS ZIJN BETROUWBAAR ALS HET GAAT OM NETFLIX VREEMDGAAN

Vier jaar geleden kwam uit Amerikaans onderzoek naar voren dat er daar opvallend veel mensen niet in staat zijn om te wachten met het kijken van de volgende Netflix aflevering. Zij kijken de serie stiekem alvast als hun partner weg is van huis. Er werd een naam gegeven aan dit fenomeen, namelijk Netflix cheating.  Het blijkt dat wereldwijd 46 % van de Netflix kijkers eraan lijdt. Deze vorm van vreemdgaan komt echter bij ons Nederlanders veel minder voor, namelijk maar bij 27%. Dat wil dus zeggen dat wij zeer brave betrouwbare kijkers (en geliefden) zijn! De Brazilianen zijn het meest ontrouw. Meer dan 50% van hen gaat vreemd op dit gebied. De series waarbij deze vorm van vreemdgaan het meest voorkomt, zijn Black Mirror, Marvel’s Jessica Jones, House of Cards en Orange is the New Black.

REDENEN WAAROM MENSEN NIET KUNNEN WACHTEN MET NETFLIX KIJKEN EN DUS VREEMDGAAN

Vreemdgaan, dat wil je toch niet! Waarom is het dan toch zo dat zoveel mensen kiezen voor Netflix Cheating? Hier zijn de antwoorden.

  • niet kunnen stoppen met kijken (ongeduldig zijn)
  • een drang voelen om te zien wat er verder gebeurt na een cliffhanger (spanning voelen)
  • een grotere fan van de serie zijn dan de partner

HOE ERG VINDEN WIJ NETFLIX CHEATING?

Nederlanders vinden vreemdgaan op het gebied van Netflix series kijken niet zo erg, 60% van hen vindt het zelfs helemaal geen probleem als een partner alvast een aflevering vooruit kijkt. Grappig is dat dit in sommige andere culturen heel anders is. Je zult het niet geloven, maar in Hongkong wordt Netflix cheating door 40% van de Netflixkijkers gezien als iets dat erger is dan een buitenechtelijke affaire!

 

 

 

Related Articles