Wie wil er nu geen liefde met passie?!

door mieke
0 comment
Facebook header van Liefde met passie

Goede handel?

Mensen zeggen weleens gekscherend dat het voor mij als mediator wel goede handel is, al die scheidingen van tegenwoordig. Nou, om eerlijk te zijn, ik word er soms treurig van. Het van dichtbij meemaken van zoveel verdriet, eenzame strijd, machteloosheid, verlatenheid, boosheid, frustratie en rouw. Dat gaat je niet in de koude kleren zitten. Er zijn zoveel mensen die al jaren ongelukkig zijn in hun relatie maar die dat op een of andere manier niet voldoende kunnen uiten, communiceren, overbrengen en de ander kunnen doordringen van de ernst. En dan op een dag is daar de druppel, een escalatie, een ander. De liefde is op. En de ander blijft achter, lamgeslagen, kapot, boos over zoveel onrecht. En zo zijn er nog veel meer scenario’s van het niet slagen van relaties.

Veel stellen redden het niet samen. Maar er zijn ook liefdeskoppels die wél gelukkig blijven samen, die wél in staat blijken om ondanks tegenslagen en in moeilijke tijden verbinding met elkaar te houden. Wat maakt nu, dat zij het wel leuk blijven hebben samen en zoveel andere stellen niet? Wat is hun geheim?

Vandaag, op 1-1-2017, begint mijn zoektocht: Wat maakt dat mensen gelukkig zijn én blijven in hun relatie en hoe kan je deze inzichten toepassen in je eigen relatie?

Met als doel meer mensen gelukkig te laten zijn én blijven met elkaar. Mét dat vleugje passie!Mijn bevindingen deel ik graag met jullie op deze website. In de vorm van ervaringen, informatie en tips: Hoe houd je het samen leuk en als het even kan ook spannend?

Dat kan ik niet zonder jullie steun en input. Ik hoop dat jullie mijn zoektocht willen volgen via mijn facebookpagina en zo nu en dan eens input willen geven door te reageren op mijn posts.

Ik wens jullie allemaal een liefdevol 2017!

Mieke

NB Spreekt dit bericht je aan en vind je het leuk om op wat voor manier dan ook een bijdrage te leveren? Bijvoorbeeld door een stukje te schrijven (algemeen beschouwend of vanuit eigen ervaring), door een interview te doen met een happy couple of een boekrecensie te schrijven? Dan kom ik graag met je in contact! 06-48016036 / info@liefdemetpassie.nl

Related Articles