EVEN VOORSTELLEN…

LIEFDESBLOGGER DANJA STELT ZICH VOOR!

Liefde, voor mij is dit alles waar het in het leven om draait: Liefde voor mijn partner, voor mijn kinderen, voor vrienden, familie en voor alles wat ik doe in mijn leven. Het is voor mij belangrijk om de liefde voor het leven vast te houden, om volop te genieten. Dat doe ik door de juiste keuzes te maken, door te kiezen voor datgene wat mij blij maakt.

Schrijven is voor mij zo’n passie. Dat doe ik heel graag, vooral over onderwerpen die mij aanspreken, zoals natuurlijk dé liefde! Het is voor mij een eer om te mogen schrijven voor Mieke, voor ‘Liefdemetpassie’. Ik vind het mooi om mensen te wijzen op het positieve in het leven en om hen te laten genieten van de liefde.

Dit wil niet zeggen dat ik zelf dé perfecte relatie heb. Ook mij valt het soms niet mee om in een gezin met drie jonge kinderen ook nog eens voldoende te investeren in mijn relatie, in mijn geliefde. Ook ik voel me daar vaak te moe of te druk voor, waardoor er meer ergernissen en frustraties ontstaan dan ik eigenlijk zou willen.  ‘Liefdemetpassie.nl’ helpt ook mij om me te laten beseffen dat ik eraan moet blijven werken, ervoor moet knokken om het goed te houden samen, om van elkaar te blijven genieten. Want ik weet dat mijn liefde groot genoeg is! En die van jou? Ga ervoor!

SEO tekstschrijver
www.dewoordgoochelaar.nl

(Danja Molendijk)