Over liefdemetpassie.nl

Vanaf mijn eerste relatie hebben de verschillen tussen man en vrouw en de manier waarop zij samen in een relatie staan mij geïntrigeerd. Ik heb al heel wat boeken en artikelen over dit onderwerp verslonden en – onbewust – al heel wat vrienden en vriendinnen door hun relatieproblemen heen gecoacht.

In 2010 ben ik gestart met mijn mediationpraktijk DOOR1DEUR. Als mediator zie ik regelmatig dat een (echt)scheiding een vlucht voorwaarts is, weg van de pijn die ervaren wordt. Maar hoe komt het zo ver? En waarom laten mensen het zo ver komen? Waarom trekken ze niet eerder aan de bel?

Vaak zie ik namelijk dat er nog heel veel van elkaar gehouden wordt, maar dat mensen elkaar door allerlei redenen onderweg zijn kwijtgeraakt. Ze hebben te laat – of niet – om hulp gevraagd. Tijdens de gesprekken bij mij aan tafel blijkt dan vaak dat de drempel te hoog was om eens te rade te gaan bij een relatietherapeut of een seksuoloog.

Als – dan….
Ik ben ervan overtuigd dat als mensen eerder professionele hulp inschakelen, sommige relaties wél hersteld kunnen worden. Mensen kúnnen leren omgaan met de valkuilen van hun relatie. En het ís mogelijk samen weer liefde met passie te ervaren. Maar… dan moet er dus kennelijk makkelijker en laagdrempeliger informatie, advies en hulp te verkrijgen zijn.

Daarom is er Liefdemetpassie.nl!
Hier kun je heel veel informatie vinden over relatietherapie in de meest voorkomende vormen. Hier kun je een vraag over je relatie stellen in het Relatieforum. En dat kost niets!
Ik hoop dat heel veel mensen via Liefdemetpassie.nl de ondersteuning vinden om een liefdevolle en passievolle relatie te krijgen, hebben én houden!

Graag bedank ik alle mensen die Liefdemetpassie.nl mogelijk maken voor de liefde en passie waarmee zij mensen helpen.

Mieke