door mieke
haute-stock-photography-subscription-jet-setter-collection-final-15 - Bewerkt (1)

Bouw samen
aan een gelukkige
en stabiele relatie

Relatieherstel is mogelijk!

Jullie hadden het ooit zo fijn samen. Deden leuke dingen samen. Konden lachen samen. Konden heerlijk vrijen met elkaar. Vertrouwden elkaar.

Nu is er alleen nog maar afstand en onbegrip. Het vertrouwen is weg. Helemaal als een van beiden is vreemdgegaan. Toch weet je nog hoe het ooit was en hoe het misschien weer zou kunnen worden. Maar hoe?

Pogingen om er samen over praten lopen op niets uit. Een gesprek slaat al snel om in ruzie. Verwijten vliegen over en weer of jullie trekken je terug.

Hoe zou het zijn om weer op een goede manier met elkaar in gesprek te komen? Om oprecht naar elkaar te luisteren en je door je partner weer écht gehoord en begrepen te voelen? Om samen weer die band op te bouwen die ooit zo sterk en mooi was? Laat mij jullie helpen hier samen sterker uit te komen!

Wat levert relatietherapie je op?

Hoi, ik ben Mieke van der Linden, relatietherapeut

Relaties intrigeren mij al van jongs af aan. Zoveel miljoenen mensen op de wereld en net met die ene heb je een bijzondere klik… Wat maakt dat bij het ene stel die klik blijft en dat bij het andere stel het vuur dooft? En is dat dan nog te herstellen? Tien jaar lang heb ik als mediator honderden stellen begeleid bij hun scheiding. Regelmatig  had ik het gevoel dat een relatiebreuk voorkomen had kunnen worden, maar wist niet hoe. Totdat ik de Gottman-methodiek ontdekte waar ik 100% in geloof. Ik heb de opleiding gevolgd met daarbij de specialisatiemodule over vreemdgaan. De resultaten zijn verbluffend! Het is zó bijzonder als partners na een sessie reageren alsof ze ‘het licht hebben gezien’, alleen doordat ze voor het eerst in tijden weer een goed gesprek hebben gehad samen, zich gehoord en begrepen voelen én elkaar beter begrijpen.

Willen jullie het weer fijn hebben samen?

In 12 maanden weer soulmates worden

Wacht niet langer! In 12 maanden tijd werken jullie in mijn therapie toe naar een fundamentele verbetering van de vriendschap en intimiteit in jullie relatie en leren jullie om op een gezonde, positieve manier om te gaan met conflicten. In de sessies besteden we, vooral in het begin, speciale aandacht aan vreemdgaan. Vreemdgaan leidt in veel gevallen namelijk tot een vorm van post traumatische stress die doorwerkt in alle aspecten van de relatie.

De Gottman-methodiek die ik toepas is ontwikkeld vanuit 40 jaar onderzoek met meer dan 3.0000 stellen. Het is gebaseerd op wat écht werkt in relaties die gelukkig en stabiel zijn. Dus niet op een of ander ideaalbeeld van hoe een relatie eruit zou moeten zien.

Wat leren jullie?

Voor wie is de relatietherapie bedoeld?

Mijn relatietherapie is geschikt voor ALLE stellen die problemen ervaren in een serieuze relatie.

Het jaartraject

Het jaartraject is een totaalpakket, bestaande uit:

DIAGNOSE*

THERAPIESESSIES

We werken een jaar lang intensief aan jullie relatie. In het begin wekelijks om de grootste spanningen en frustraties weg te halen, daarna gaan we naar tweewekelijks en de laatste paar maanden naar maandelijks.  In totaal zijn er 14 sessies van 60-90 minuten. De sessies vinden plaats in mijn praktijk aan de Koninginnelaan 33 in Apeldoorn.

WERKBOEK

Het werkboek vult zich gaandeweg de therapie met instructies voor (gespreks)technieken die je tijdens de sessies aanleert. Zo kan je even 'spieken' als je thuis de methodieken wilt toepassen. Uiteindelijk wordt anders met elkaar communiceren een tweede natuur en kan het werkboek de bureaulade in!

INDIVIDUELE COACHING

Voor de momenten dat je advies nodig hebt, het even niet meer ziet zitten of je hart moet luchten zijn er 6 individuele telefonische coachingsgesprekken (half uur, 3 per persoon) die je naar behoefte gaandeweg het jaar kunt inzetten.

*Waarom eerst een diagnose? Kunnen we niet meteen beginnen?

Stel je eens voor dat je met een zere arm naar je huisarts gaat en dat deze je pilletjes voorschrijft zonder eerst je arm te hebben onderzocht… Moeilijk voor te stellen toch? Hetzelfde geldt voor relatietherapie.

Kosten

Het jaartraject vraagt een investering van € 3.750,- bij betaling ineens of € 337,50 per maand. Er is geen vergoeding mogelijk vanuit de zorgverzekering.

De methode die ik gebruik is beproefd en effectief. Ik zet me 100% in om het beste resultaat voor jullie te krijgen. Als jullie in dit traject stappen ga ik ervan uit dat ook jullie je 100% inzetten, naar alle sessies komen en thuis toepassen wat ik jullie in de sessies leer en meegeef.

Als je desondanks toch van mening bent dat je onvoldoende resultaat hebt dan geef ik je je geld terug van het aantal resterende sessies uit het traject. Je geeft dit uiterlijk aan het eind van de tweede maand aan.

Interesse?

Heb je interesse in relatietherapie? Bel of mail dan naar 06-48016036 / info@liefdemetpassie.nl voor een kennismakingsgesprek.

Door 1 deur Mieke van der Linden HOGE RES